A Nagy Periódusos Rendszer Performansz 2019

FOTÓGALÉRIA

Videók megtekintése a Youtube-on

A közönségszavazás eredménye:

Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium
Soproni Széchenyi István Gimnázium
Csongrádi Batsányi János Gimnázium és Kollégium


A zsűri döntése:

 

ZSZC Keszthelyi Közgazdasági Szakgimnáziuma
Dunaújvárosi SZC Bánki Donát Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda - Szentes

 

Állandó Bizottságok

 

  Elérhetőség
Gazdasági Bizottság (GB)  
Lengyel Attila (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Androsits Beáta   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Bognár János   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pálinkó István   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Műszaki-Tudományos Bizottság:  
Szalay Péter (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oktatási Bizottság:  
Kózelné Székely Edit (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Díj Bizottság:  
Hazai László (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Érdekvédelmi Bizottság:  
Kiss Attila (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nemzetközi Kapcsolatok Bizottság:  
Tóth Ágota (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuCheMS Newsletter

ChemPubSoc Europe

ChemPubSoc logo

MTA KTO

Go to top