A Nagy Periódusos Rendszer Performansz 2019

FOTÓGALÉRIA

Videók megtekintése a Youtube-on

A közönségszavazás eredménye:

Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium
Soproni Széchenyi István Gimnázium
Csongrádi Batsányi János Gimnázium és Kollégium


A zsűri döntése:

 

ZSZC Keszthelyi Közgazdasági Szakgimnáziuma
Dunaújvárosi SZC Bánki Donát Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda - Szentes

 

Szakosztályok/társaságok

 

Szakosztály, szakcsoport, társaság Tisztség Név E-mail
         
Analitikai Szakosztály elnök Adányiné Kisbolcskói Nóra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Osváth Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Biologikum-analitikai szakcsoport elnök Urbányi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Háda Viktor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Elektroanalitikai és Szenzorikai szakcsoport elnök Adányiné Kisbocskói Nóra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Bóka Beáta Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Kemometria szakcsoport elnök Pap Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Németh Zsolt  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
  NMR szakcsoport elnök Batta Gyula Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Fizil Ádám Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Radioanalitikai szakcsoport elnök Osváth Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Répánszki Réka  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
  Szerves- és gyógyszeranalitikai szakcsoport elnök Tömpe Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Meszlényi Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Termoanalitikai szakcsoport elnök Kristóf János Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár ifj.Regdon Géza Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ásványolaj és Petrolkémiai Szakosztály elnök Holló András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Mika László Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Élelmiszertudományi Szakosztály elnök Abrankó László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár    
Fiatal Kémikusok Fóruma elnök Bodor Zsanett Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  titkár Simon Fruzsina Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fizikai-kémiai Szakosztály elnök    
    titkár    
Gumiipari Szakosztály elnök Hegedűs Márta Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Ádámné dr. Major Andrea Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kémia és Vegyipartörténeti Szakosztály elnök Tömpe Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Buzás Ilona Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kémiatanári Szakosztály elnök Petz Andrea  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Csenki József Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kolloidkémiai és Nanotechnológiai Szakosztály társelnök Hórvölgyi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  társelnök Németh Zsolt Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Gyulai Gergő Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Komplexkémiai Szakcsoport elnök Várnagy Katalin Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Ősz Katalin Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kozmetika és Háztartásvegyipari Társaság elnök Szirmai Sándor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  titkár Bartha Csilla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Csóka Ildikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Környezetanalitikai és Technológiai Társaság (KATT) elnök Braun Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Buzás Ilona  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Kristályosítási és Gyógyszerformulálási Szakosztály elnök Demeter Ádám Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Farkas Ferenc Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lakk- és Festékipari Szakosztály elnök Molnárné Nagy Lívia Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Karvalicsné Bende Anikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar Aeroszol Társaság elnök Salma Imre  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
    titkár Kiss Gyula  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Magyar Magnézium Társaság elnök Takácsné dr. Hájos Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Vojnich Viktor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Membrántechnikai Szakosztály elnök Nemestóthy Nándor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Galambos Ildikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Műanyagipari Szakosztály elnök Kállay-Menyhárt Alfréd  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár    
Műszaki Kémiai Szakosztály elnök Viskolcz Béla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Tóth András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyugdíjas Kémikusok Köre elnök Ritz Ferenc  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
    titkár    
Spektrokémiai Társaság elnök Mihucz Viktor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár    
Szerves- és Gyógyszerkémiai Szakosztály elnök    
    titkár    
  Biológiai Kémiai szakcsoport elnök    
    titkár    
  QSAR és Modellezési szakcsoport elnök Lopata Antal Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár    
Tömegspektrometriai Társaság
http://ms.elte.hu
elnök Vékey Károly Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Ludányi Krisztina Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vegyipari Biztonságtechnikai Szakosztály elnök Zelovics László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    titkár Forgács Máté Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vegyipari Gépészeti Szakosztály elnök    
    titkár    

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuCheMS Newsletter

ChemPubSoc Europe

ChemPubSoc logo

MTA KTO

Go to top