Szállás

 
A szállásfoglalás a konferencia online regisztrációs rendszerén belűl történik.

O N L I N E   R E G I S Z T R Á C I Ó

Szállás neve Szobatípus
Ár/szoba/éj
Hotel Korona****
Vintage és Classic egyágyas szoba 
19 000 
Vintage és Classic kétágyas szoba
30 000
Superior egyágyas szoba
24 000
Superior kétágyas szoba
36 000
Hotel Eger & Park****
Hotel Eger**** szárny
Egyágyas szoba 
21 000
Kétágyas szoba 
28 000
Hotel Flóra**** egyágyas szoba tetőtéri legkondicionált 
25 000
kétágyas szoba nem legkondicionált 
34 000
Hotel E*Stella**
Csak diákok részére!
Egyágyas szoba 
12 000
Kétágyas szoba 
16 000
Hotel Korona Eger****
Korona1
Korona2Korona3

H-3300 Eger, Tündérpart u. 5.

Eger belvárosának legcsendesebb részén zöld övezetében található környezetbarát szállodánk, mely a legtöbb szolgáltatást nyújtó szálloda Egerben. Minden komforttal felszerelt szobáink a nyugodt éjszakai pihenésre. V a szálloda épülete alatt található Nemzeti Bormúzeum és 220 éves István pince biztosít helyszínt. A wellness részleg, valamint az egyéb szabadidő eltöltésére alkalmas lehetőségek a tökéletes kikapcsolódásra adnak lehetőséget. Szobáik 4*-os kategóriában állnak rendelkezésére teljes komforttal.

A szállodában a következő szolgáltatások vehetők igénybe: wellness részleg korlátlan használata: Medencék: úszó és élmény medence, jacuzzi, Szauna sziget: finn, bio, aroma és infra szauna, aroma és sókamra, egyéb: tepidárium, Kneipp taposó, római kút, dézsa zuhany, trópusi zuhany, pihenő használata, A medencetérben szauna lepedő és törölköző, használat, Fürdőköntös használat

Szállás elfoglalása: 14:00
Szállás elhagyása: 11:00


Hotel Eger & Park****
Park1
Park2

Hotel Eger****

H-3300 Eger, Szálloda út 1-3.

A Hotel Eger**** épületszárny a szálloda bázisának is hívható. Itt található a Vendégek fogadására kialakított Recepció, a Gyógyászati részleg és a Wellness fürdő. Az épület szárny 2013.-as évben egy teljes megújuláson esett át és 4****-os minőségi szobák kerültek kialakításra.

A szállodában a következő szolgáltatások vehetők igénybe: wellness részleg szolgáltatása (beltéri úszó, élmény és pezsgőmedencék, finn szauna, bioszauna, gőz kabin, sószoba, jégkút és kombiszauna) és a fitness terem, KÖNTÖS használata.

Szállás elfoglalása: 15:00
Szállás elhagyása: 10:00

 


Hunguest Hotel Flóra ****
Flora1 
Flora2

H-3300 Eger, Fürdő ú 5.

A Hunguest Hotel Flóra a város központjától és a vártól néhány percnyi sétára, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található. A szállodával átellenben áll a felújított, impozáns Török-fürdő, amely az egykori oszmán uralom fürdőkultúráját idézi. A vendégek a szálloda halljából egész évben közvetlenül és díjtalanul mehetnek át a városi termálfürdőbe, ahol gyógy- és termálmedencék, úszómedence, víziváras gyermek élménymedence, dögönyöző várja a fürdésre vágyókat. A strand élményfürdőjének használata szintén ingyenes. A szobák egy része légkondícionált. A fürdőköpeny külön térítés ellenében vehető igénybe.

Szállás elfoglalása: 14:00
Szállás elhagyása: 10:00


Hotel E*Stella **Superior
Estella1 
Estella2

H-3300 Eger, Egészségház utca 4.

Az egri Eszterházy Károly Egyetem 5. és 6. emeletén található Hotel E*Stella **Superior tanszálloda Eger belvárosában található.. Minden vendégszoba légkondicionált, síkképernyős kábel TV-vel, mini hűtőszekrénnyel és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkezik. Az egri vár 15 perc sétára, a termálfürdő pedig 400 méterre található. A szálloda egész területén ingyenes vezetéknélküli internetkapcsolat biztosított.. A buszpályaudvar és Eger vasúti pályaudvara 10 perces sétára helyezkedik el. A szálloda zárt parkolója felár ellenében használható.

Hotel E*Stella **Superior csak diákok részére vehető igénybe.

Szállás elfoglalása: 14:00
Szállás elhagyása: 10:00