MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

Cikkek

MKE Kristályosítási és Gyógyszerformulálási Szakosztály tisztújítás

Tisztelt Tagság, Kedves Kollégák!

 

Az MKE Kristályosítási és Gyógyszerformulálási Szakosztály az MKE alapszabálya szerinti négyévenként esedékes tisztújítást tart. A jelenlegi vezetőség, titkár és elnök mandátuma lejár, új tisztségviselők megválasztására kerül sor.

 

A tisztújító taggyűlést online formában tartjuk, melynek időpontja: 2023. március 21. kedd, 14h.

Kérem a kedves kollégákat, hogy az eseményre az alábbi TEAMS linken csatlakozzanak: Tisztújító taggyűlés csatlakozás

 

A tisztújítást titkos, online szavazással intézzük a március 21-én. Továbbá azok számára, akik nem tudnak részt venni a tisztújításon online szavazati lehetőséget biztosítunk március 28-ig.

A szavazási lehetőségről e-mailben értesítjük azon szakosztályi tagjainkat, akik szavazati joggal rendelkeznek (legalább a tárgyévet megelőző éves MKE tagdíjuk be van fizetve). Ezúton is kérjük a kollégákat, ha még nem rendezték az idei évi tagdíjat, azt mielőbb fizessék be.

 

A jelenlegi Vezetőség nevében ezúton is elköszönünk Markovits Imrétől, aki a több mint egy évtizedes tagság során sokat tett a szakosztály fejlődésért, és az EFCE Crystallization Working Party tagjaként a nemzetközi kapcsolatokért. Hasonlóképpen szeretnénk megköszönni Lakatos Béla több évtizedes munkáját az EFCE Crystallization Working Party tagjaként. Elköszönünk Várkonyiné Schlovicskó Erikától, örökös tiszteletbeli elnökünktől, aki a megalapításunk óta meghatározó szerepet töltött be a szakosztály életében, de továbbá a Vezetőség munkájában nem kíván már szerepet vállalni. Köszönjük neki lelkesedését, áldozatkész munkáját, amit a kristályosítás és formulálás szakmai színvonalának emelése érdekében tett!

Leköszönő elnökként szeretném megköszönni a tagság támogatását, a vezetőségi tagok munkáját, és különösképpen Farkas Ferenc titkár támogatását, fáradhatatlan szervező munkáját!

 

A Jelölő Bizottság az új ciklusra az alábbi tisztségviselőket jelöli:

 

Elnök: Farkas Ferenc

Titkár: Hoffmanné Szalay Zsófia

Vezetőségi Tagok: Bombicz Petra, Ambrus Rita, Szechenyi Aleksandar, Bódis Attila, Demeter Ádám, Hoffmanné Szalay Zsófia, Farkas Ferenc, Borsos Ákos, Nagy Zsombor Kristóf

 

A szakosztály elnökére, a titkárára, és a vezetőség tagjaira vonatkozó további javaslataikat megtehetik 2023. március 20.-ig a következő email címre küldött levéllel Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

 

Üdvözlettel!

 

Dr. Demeter Ádám

Go to top