MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

MKE Facebook page

Gábor Dénes díj 2022

A NOVOFER Alapítvány ezúton teszi közzé a Gábor Dénes-díj 2022 felterjesztési felhívását, amely a civil szféra legnevesebb műszaki alkotói elismerése ma Magyarországon. A díjjal a hazai és a határainkon túl élő magyar nemzetiségű, a műszaki és természettudományi felsőoktatás képviselőit, a jelentősebb ágazatok, ill. iparágak (távközlés/IT, gépipar/járműipar, biotechnológia/gyógyszeripar, mezőgazdaság, környezetvédelem, energia-/vízgazdálkodás, közlekedés/logisztika, orvostudomány/életminőség javítása, stb.) kutató-fejlesztő szakembereit kívánjuk elismerni és további alkotó munkára ösztönözni.

 

Kérjük a gazdasági tevékenységet folytató társaságok-, a kutatással-, fejlesztéssel-, felsőfokú képzéssel foglalkozó intézmények, kamarák, műszaki és természettudományi egyesületek, szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek, illetve szövetségek vezetőit, hogy jelöljék az általuk szakmailag elismert, és a díjra érdemesnek tartott szakembereket.


A Gábor Dénes-díjat 2022 decemberében ünnepélyes keretek között, több kategóriában adjuk át meghívott állami vezetők közreműködésével. A kritériumokat tartalmazó részletes felhívás és a jelentkezéshez szükséges adatlapok, a http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/ internetes címen érhető el letölthető formátumban.


A felterjesztések leadási határideje: 2022. október 11.


Tisztelettel kérjük, hogy felhívásunkat minél szélesebb körben tegyék közzé, elősegítve ezzel a potenciálisan érintettek tájékoztatását. Amennyiben további információkkal támogathatjuk munkájukat, állunk rendelkezésükre e-mailben a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., illetve az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címeken.


Együttműködésüket köszönjük.

Dr. Bendzsel Miklós, a kuratórium elnöke

Bárány Emese, sajtómunkatárs

Hirdetés

CHEMGENERATION.COM

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

HAS SCS

Go to top