MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

MKE Facebook page

Pályázati felhívás

A Magyar Kémikusok Egyesülete pályázatot hirdet az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen 2024. június 10-12. között megrendezésre kerülő Vegyészkonferencia 2024-en való részvétel és előadás támogatására.

A hagyományoknak megfelelően a konferencia célja, hogy hazai egyetemek, kutatóintézetek és az ipari cégek bemutathassák legújabb eredményeiket, a résztvevők elmélyítsék szakmai kapcsolataikat és együttműködéseket alakítsanak ki. A konferencia fontos feladata, hogy a kémiai kutatómunka utánpótlását ápolja, részvételt és előadási lehetőséget biztosítson az egyetemi BSc, MSc és PhD hallgatók, posztdoktorok és fiatal kutatók számára.

A konferencia pályázati rendszerben támogatni kívánja a hallgatók és fiatal kutatók részvételét a konferencián, ami a részvételi díj elengedését jelenti a támogatásban részesülők számára. Három kategóriában hirdetünk pályázatot konferencia részvételre előadással:

  1. kategória: BSc, MSc hallgatók
  2. kategória: PhD hallgatók
  3. kategória: posztdoktorok 3 évnél nem régebbi PhD fokozattal.

A pályázónak az alábbi adatokat kell beküldenie a  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre egy pdf  és egy word fájlban a kategória megjelölésével:

  1. konferencia absztrakt a konferencia honlapon megadott templát alapján összeállítva
  2. szakmai önéletrajz a szakmai eredmények és publikációk bemutatásával.

A támogatás nem tartalmazza a szállásköltséget, amiről a pályázónak magának kell gondoskodnia. A pályázatot azok is benyújthatják, akik már korábban regisztráltak a Vegyészkonferencián való részvételre.

Pályázati beadásának határideje: 2024.04.16.

Hirdetés

CHEMGENERATION.COM

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

HAS SCS

Go to top