MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

MKE Facebook page

dr. Domány György főtitkár jelölti munkaprogramja

 

Mottó: hagyomány és érték


Náray-Szabó Gábor megtisztelő felkérésére vállaltam a jelöltséget a Magyar Kémikusok Egyesülete főtitkári tisztségére. Közel negyven éve vagyok az Egyesület tagja. Korábban szakosztályi titkárként és az Intézőbizottság tagjaként is tevékenykedtem az Egyesület céljainak megvalósításáért.

Egyesületünk több mint száz éve a magyarországi kémikusok szakmai közéletének legfőbb szervezője. Kiváló elődeink és a jelenlegi tisztségviselők odaadó munkájának köszönhetően szerteágazó közhasznú tevékenységét nagy szakértelemmel és a tagság megelégedésére végzi. Világos céljai, kiforrott szervezete, eljárási rendje, és módszerei fellelhetők az Egyesület Alapszabályában. Ebben a helyzetben a főtitkár feladata az évtizedek alatt kialakított jó gyakorlat fenntartása kell legyen. A külső körülmények kedvezőtlen változása esetén pedig a legfontosabb teendő a gyors és hatékony alkalmazkodás az eddigi eredmények védelme, a hagyomány ápolása és értékeink megőrzése céljából.

Legfőbb ambícióm, hogy négy év múlva úgy adhassam át leendő utódomnak a szolgálatot, hogy a magyar kémikusok továbbra is elégedettek Egyesületükkel, és büszkék rá, hogy annak tagjai lehetnek.


Budapest, 2015. április 30.

dr. Domány György 

Hirdetés

CHEMGENERATION.COM

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

HAS SCS

Go to top