Vegyipari digitalizáció: K+F vagy ipari realitás? - jelentkezési határidő 2025. szeptember 16.

Vegyipari-digitalizacio-workshop 0250918

Vegyipari digitalizáció: K+F vagy ipari realitás? - workshop

A digitalizáció ma már nem csupán technológiai trend, hanem a versenyképesség és fenntarthatóság kulcsa a vegyiparban. De hogyan válik egy ötlet ipari realitássá? Milyen források és stratégiák segítenek ebben?

Szeptember 18-án kerül sor a Magyar Kémikusok Egyesülete – Kémiai Digitalizáció Szakosztály első szakmai eseményére, ahol a meghívott szakértőkkel olyan kérdésekre keressük a választ, mint:

✅Hogyan dönthető el, hogy egy projekt megérett az ipari megvalósításra, vagy további fejlesztésre szorul?
✅Melyek a legfontosabb KPI-ok a digitális projektek üzleti hasznának bizonyítására?
✅Hogyan lehet a „soft" előnyöket – mint a gyorsabb döntéshozatal vagy átláthatóság – meggyőzően kommunikálni? Milyen iparági példák támasztják alá, hogy a digitalizáció tényleges gazdasági előnyt teremt?

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött (jelentkezési határidő: 2025. szeptember 16.). További részletek és jelentkezés az alábbi linken:
➡️https://digichem.mke.org.hu/aktualis-esemenyek/vegyipari-digitalizacio-kf-vagy-ipari-realitas/ 

Az eseményt a Magyar Kémikusok Egyesülete – Kémiai Digitalizáció Szakosztály, valamint partnerei, az EUROAPI, Stylers Group és Protechtor szervezi.

Hirdetés

Rendezvénynaptár

EFMC info

The Hungarian Chemical Society is a member of The European Federation for Medicinal Chemistry (EFMC, www.efmc.info).

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top